W.A. Verlaan toernooi Voetbal
Welkom
Sportvrienden,
 
Het is mij een genoegen u namens het Hoofdbestuur en de afdelingsbesturen van de sportvereniging K.D.O. te verwelkomen op het 32e W.A. Verlaan Toernooi.
 
Het W.A. Verlaan Toernooi is een begrip in de regio. Ongeveer duizend jeugdige sporters zullen tijdens dit weekend wederom hun talenten laten zien in een sportief treffen.
 
Willem Verlaan, oud-voorzitter van onze vereniging, heeft veel voor het verenigingsleven in De Kwakel en in het bijzonder voor KDO betekend. Hij was het die vanaf het begin van de zestiger jaren tot 1988 de basis heeft gelegd voor de vorm van onze huidige vereniging. 
Na aankondiging van zijn afscheid in 1988 heeft het toenmalige bestuur gemeend zijn naam te koppelen aan een groots opgezet, vereniging breed, jeugdtoernooi. Vooral het sporten van de jeugd heeft hem altijd na aan het hart gelegen.  
 
Zoals gebruikelijk zal aan alle deelnemers een herinnering worden uitgereikt. Net als voorgaande jaren zal dat een team- of groepsfoto zijn. Die foto wordt per team een half uur voor de eerste wedstrijd gemaakt. Kom dus op tijd!
 
Ik hoop dat het weer ons wederom gunstig gezind is zodat wij een prachtig toernooi tegemoet gaan.
 
Tot slot wil ik mijn hartelijke dank uitspreken aan de vele vrijwilligers en natuurlijk onze hoofdsponsor: Albert Heijn Jos van den Bergh die dit toernooi mede mogelijk maken. 

Ik wens iedereen veel plezier!
 
Namens het Hoofdbestuur van sv KDO
Andy Verstelle
Parkeren
In verband met de grote hoeveelheid deelnemers is de hoeveelheid parkeerruimte beperkt. Wij verzoeken U daarom zoveel mogelijk per fiets naar het KDO terrein te komen of zo veel als mogelijk auto's te delen.

Komt u toch met de auto: vertrek op tijd en volg de instructies op van onze verkeersregelaars.  Zo is iedereen op tijd zodat uw team een half uur voor de eerste wedstrijd aanwezig is voor de teamfoto.

Gelieve niet op of langs de weg te parkeren.

Klik hier voor de route
Kom op tijd voor de teamfoto
Ook dit jaar maken we van alle teams een teamfoto. Alle deelnemers krijgen bij de prijsuitreiking hun foto direct mee naar huis.  Om voldoende tijd te hebben om deze foto's te maken en af te drukken verzoeken we alle teams vriendelijk zich uiterlijk een half uur voor de eerste wedstrijd te melden bij de fotograaf. 

PARKEREN

In verband met de grote hoeveelheid deelnemers is de hoeveelheid parkeerruimte beperkt.
Vertrek op tijd en volg de instructies op van onze verkeersregelaars.  Zo komt iedereen op tijd. 

Gelieve niet op of langs de weg te parkeren.
Tijden prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine van KDO, steeds uiterlijk een half uur na afloop van de laatste wedstrijd van een poule. De planning van de prijsuitreiking is als volgt: 

11.30 uur:          Prijsuitreiking Poules Trainingsgroep, JO7, JO8 en JO9

14.00 uur:          Prijsuitreiking Poules JO10, JO11 en JO12

16.15 uur:          Prijsuitreiking JO13 en MO13

Toernooi reglement
Om het toernooi soepel te laten verlopen, hebben we een aantal regels en richtlijnen opgesteld:
 1. De teams dienen zich een half uur voor de aanvang van de eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdsecretariaat in de bestuurskamer.
 2. De wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen en reglementen van de KNVB en de in dit aanvullend reglement opgenomen artikelen.
 3. De wedstrijden worden geleid door club- c.q. KNVB-scheidsrechters.
 4. De beslissingen van de scheidsrechters zijn bindend. Protesten worden niet in behandeling genomen. Een speler, die zich misdraagt, wordt door de scheidsrechter gestraft. Rode kaart betekent volgende wedstrijd geschorst.
 5. Om het toernooi vlot te laten verlopen dienen de teams te allen tijde tijdig bij de volgende wedstrijd op het veld aanwezig te zijn.
 6. De deelnemende teams dienen zelf zorg te dragen voor een reserve tenue van afwijkende kleur. Omdat veel shirtsponsors voor een bezoek aan dit toernooi zijn uitgenodigd, speelt K.D.O. alle wedstrijden in het rood.
 7. Het bestuur van K.D.O. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissingen of beschadigingen.
 8. De verenigingen dienen de kleedruimten ordentelijk en netjes achter te laten. Deponeer het afval in de daarvoor bestemde bakken.
 9. De eerstgenoemde vereniging is het “thuisspelende” team. Er wordt niet getost.
 10. Bij slecht weer kan het toernooi afgelast worden. Hiervoor kan vanaf 07.30u op zaterdag en op maandag naar K.D.O. gebeld worden. KDO is bereikbaar op telefoonnummer 0297-564538. U kunt ook kijken op www.kdo.nl        
 11. De wedstrijdduur bedraagt 20 minuten (inclusief wisseltijd). 
 12. De kantine mag niet met voetbalschoenen betreden worden.
 13. Bij een gelijke eindstand in de poule wordt er om de 1e plaats eerst gekeken naar: 
  1. het doelsaldo; 
  2. de meest gescoorde doelpunten voor
  3. Aantal gewonnen wedstrijden
  4. Onderling resultaat.
 14. Is dit allemaal gelijk, dan worden er op het 2e veld strafschoppen genomen. Bij gelijke eindstand voor de lagere plaatsen in de poule wordt er geloot om de plaats.
 15. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooicommissie.
Geen alcohol
Het WA Verlaan toernooi is voor jeugdige leden. Daarom wordt er gedurende het gehele toernooi geen alcohol geschonken in de kantine.
 

Note:

The developer does not accept any liability for damages resulting from visiting this website or any damages resulting from perusal of the contents or services provided.